woorden - betekenis
goedkope inktpatronen en toners

Meeeter

Betekenis van "Meeeter" volgens wikipedia:
Een mee-eter (medisch: comedo, van Latijn: com: mee, edo: eten) is een ophoping van hoorn gemengd met talg in de uitmonding van het haarzakje. Deze gaat oxideren en de typische zwarte kleur vertonen. Mee-eters zitten vaak op het gezicht, in het oor, in de nek of op de rug (vooral de schouders) en zien er uit als zwarte of witte puntjes. Vooral personen in de puberteit hebben er last van. Minerale oliën zoals vaseline kunnen dit verergeren. Make-up zelf is niet vervuilend, maar make-up gemengd met talg, zweet e.d. wel. Met andere woorden, als make-up niet afgewassen wordt voor het slapengaan, kan dit aanleiding geven tot mee-eters.
Dit is slechts een flard van de hele tekst. Er is uiteraard veel meer info te vinden op het fantastische wikipedia. Lees de actuele tekst hier.

1 of meerdere synoniemen van (of puzzelwoorden gelinkt aan) "Meeeter":
- Vetpuistje (10 lang)

In een puzzelwoordenboek zijn wellicht meer resultaten te vinden, maar puzzelaars kunnen mogelijks toch geholpen worden met bovenstaande lijst, tijdens het invullen van bijvoorbeeld een kruiswoordraadsel. Ook voor tekstschrijvers of vertalers is het interessant steeds een paar alternatieven achter de hand te hebben voor een regelmatig terugkerend woord. De synoniemen zijn dus niet enkel bedoeld als hulp bij het puzzelen of tijdens het oplossen van een kruiswoordpuzzel, raadsel of kwis.

Spellingsinfo te vinden op het onvolprezen woordenlijst.org:
de[m.], mee–eters

Het aantal letters van Meeeter is 7

Woorden die je volledig kan terugvinden in "Meeeter":
- Er
- Eter
- Me
- Mee
- Te
- Ter

Woorden die je kan vormen gebruik makend van de letters van "Meeeter", in willekeurige volgorde:
- Eer
- Er
- Ere
- Ermee
- Eter
- Me
- Mee
- ME'er
- Meet
- Met
- Meter
- Mr.
- Re
- Ree
- Reet
- Rem
- Te
- Teem
- Teer
- Temeer
- Ter
- Term
- Tree
- Treem

"Meeeter" bevat de volgende letters:
- 4 x e
- 1 x m
- 1 x r
- 1 x t

De MD5-hash van het woord "Meeeter" is: 8719f2e48240f3465e3116b1aebfff56
MD5 (Message Digest Algorithm 5) is een veelgebruikte cryptografische hashfunctie met een 128-bit hashwaarde. MD5 is als internetstandaard (RFC 1321) gebruikt in vele veiligheidstoepassingen en wordt ook gebruikt om de integriteit van bestanden te controleren.

De SHA1-hash van het woord "Meeeter" is: 313a629a83b8cdd7c765f2b13e3c7343d9d923d6
De SHA-familie (Secure Hash Algorithm) is een verzameling gerelateerde cryptografische hashfuncties ontworpen door de Amerikaanse National Security Agency en gepubliceerd door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.

Via Rot13 encodering wordt "Meeeter" omgezet in: "Zrrrgre"
Rot13 is een simpel encryptiealgoritme. Het behoort tot de Caesarrotaties (waarbij een alfabet gebruikt wordt dat een aantal plaatsen verschoven is). Het idee is om letters dertien plaatsen op te schuiven in het alfabet, en bij de Z weer terug te gaan naar de A.


Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.
© woordenlijst.eu