woorden - betekenis
goedkope inktpatronen en toners

Over woordenlijst.eu

Woordenlijst.eu werd samengesteld door mezelf. Als beëdigd vertaler is het voor mij nuttig - meer zelfs: noodzakelijk - om van veel woorden de betekenis vlot beschikbaar te kunnen hebben. Ook het aanleggen van een lijst met synoniemen was erg handig.

Het verzamelen van alle info was een arbeidsintensief werk waar jaren tijd is in gegaan. Alle informatie werd gehaald uit bronnen waarop geen auteursrecht of databankrecht (meer) rust. Voor verschillende woorden wordt een kort uittreksel van Wikipedia getoond, met vermelding van de link naar de originele pagina (die doorgaans een pak meer info bevat).

De puzzelinfo (lengte van de woorden, anagrammen, woorden die vervat zijn in het woord e.d.) heb ik niet nodig voor mijn werk. Die heb ik gewoon voor het amusement toegevoegd als oefening in PHP programmering. Deze programmatie deed ik zelf.

Ondanks de effort die in deze website gegaan is, wil ik geenszins beweren dat de getoonde informatie volledig of 100% correct is. Ik geef geen enkele garantie aan derden wat betreft het gebruik van de op deze website verkregen info.

Vragen of opmerkingen kunnen gericht worden aan contact (at) woordenlijst (dot) eu.

Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.
© woordenlijst.eu